Diagnoze – Semundja e gjakut qe duhet patur kujdes. Mielofibroza/ Dr. Alma Cili (13 Shkurt 2021)

#Diagnozë nga #FreskidaMiloti në #KlanPlus | Intervista me mjekë në studio, pacientë me histori personale, këshilla mjekësore, problematika në fushën e mjekësisë, arritjet dhe zbulimet. Të