Edhe pse e humbi bashkeshortin kur ishte 24 vjeç, Drania nuk pranoi te martohej kurre sepse…

#HistoriaIme Programi vjen nën drejtimin e Mirela Milorit, gazetares së njohur që na ka përcjellë informacione mbrëmjeve tona përgjatë 20 viteve, dhe rikthehet në #TvKlan, si moderatore dhe b

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *