Kosova kujton diten e Presidentit | Lajme-News

Kryetarja e Shtetit të Kosovës, Vjosa Osmani dhe paraardhësit e saj në këtë detyrë Fatmir Sejdiu, Behgjet Pacolli dhe Atifete Jahjaga kanë kremtuar ditën e presidentit duke kujtuar rolin hist