Lapaj: Vrasjet, mos ta vëmë gishtin tek policia

Aksioni post zgjedhor kundër ndërtimeve pa leje në bregdet dhe ristrukturimi i gjykatave. Flet për Syri Tv, Adriatik Lapaj, jurist

Për më shumë informacione vizitoni: http://syri.net

Subscr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *