Serenata korçare te interpretuara ne studio nga Jorgjeta Lalazi – Rudina – 19 Maj 2021

#Rudina, një program nga autorja dhe moderatorja #RudinaMagjistari, një prej emisioneve më të ndjekur dhe të dashur për publikun duke ofruar tema të larmishme për të gjithë familjen. #Jorgje