Shkrimtarja Flutura Acka tregon si u njoh me bashkeshortin holandez: Ne vitin 1994…

#HistoriaIme Programi vjen nën drejtimin e Mirela Milorit, gazetares së njohur që na ka përcjellë informacione mbrëmjeve tona përgjatë 20 viteve, dhe rikthehet në #TvKlan, si moderatore dhe b