Top Channel/ Gjirokastër, policia i shkon për kontroll, 51-vjeçari i kërcënon me granatë në dorë

Një 51-vjeçar është arrestuar ditën e sotme në në lagjen “11 Janari” në Gjirokastër, pasi ka kundërshtuar dhe kërcënuar me granatë policët që shkuan për kontroll në shtëpinë e t