Top Channel/ Rruga e re në Spitallë/ Spahiu dhe Sako inspektojnë rrugën e re “syri i detit”

Departamenti i Informacionit, më i madhi, më kryesori në Top Channel, i cili shënoi fillimin e televizionit me edicionin e lajmeve në 20 dhjetor 2001. Përmes informacioneve të shpejta, të sakt